Seminarium

2018-11-21

Frukostseminarium: Långsamma hus, snabba företag och osäkra människor

Välkommen på frukostseminarium 4 december: Långsamma hus, snabba företag och osäkra människor – en komplex verklighet kräver nytänkande processer.

Att utveckla befintliga lokaler eller flytta till nya är ett steg i rätt riktning mot en förbättrad arbetsmiljö. Den traditionella synen på lokalutveckling är att ett kontorsprojekt startar när det är dags för företaget att börja omförhandla hyresavtal och slutar när flytten är klar eller omstruktureringen är gjord. Men det räcker inte att prata lokaler en gång vart tionde år. När verkligheten slår till och oförutsedda händelser sker överlever inte din plan. I en snabbt
föränderlig värld krävs ett modernt tänk och en strategi för lokaler där hanteringen
bör ses som en cyklisk
process snarare än ett linjärt projekt.

I sin roll som senior konsult och förändringsledare har Annalena Norhammar funderat mycket på detta och har skapat en nytänkande process. Hon delar med sig av sina tankar och ger relevanta exempel från pågående projekt.

Välkommen till ett högaktuellt frukostseminarium om insikter och reflektion kring hur vi kan skapa tydliga metoder och processer att lita på kring lokalfrågor.

 

Var: Strategisk Arkitektur, Drottninggatan 25, våning 6, Stockholm
När: Tisdag 4 december
Frukost från kl. 7:30. Seminarium kl. 8:00-9:00
OSA: Till info@strategiskarkitektur.se senast tisdag 27 november

 

Medverkande:

Annalena Norhammar, Senior konsult och förändringsledare, Norhammar & Partners           Jonas Falk, Kundansvarig arkitekt Interiör Arkitektur och partner, Strategisk Arkitektur
Annalena Norhammar,
Senior konsult och förändringsledare,
Norhammar & Partners
Jonas Falk, Kundansvarig arkitekt Interiör Arkitektur och partner,
Strategisk Arkitektur