2018-10-02

Fyra projekt nominerade i Sveriges Snyggaste Kontor

Lokalnytts årliga tävling Sveriges Snyggaste Kontor syftar till att visa på den stora mängd av snygga och smarta kontor som finns i vårt land. Hela fyra av Strategisk Arkitekturs kontorsprojekt är nominerade – fyra fantastiska kontor som vi är stolta över att ha fått vara med och utveckla. Kriterierna för tävlingen är stil, arbetsmiljö och nytänkande.

Läs mer om våra nominerade projekt och glöm inte att rösta på ditt favoritkontor!

Roche: http://ssk.lokalnytt.se/info/20416
Välkomnande, högteknologiskt, hållbart och familjär känsla – Rocheandan!

Stena Fastigheter: http://ssk.lokalnytt.se/info/20438  
Stena Fastigheter i Stockholm tog klivet från ett traditionellt kontor bestående av öppet landskap i två plan med ett traditionellt arbetssätt och arbetsmiljö till ett digitalt hållbart kontor där medarbetare utvecklas, kan variera sitt arbete efter behov och humör, samt har kul och känner sig stolta.

Lundbergs: http://ssk.lokalnytt.se/info/20449
Ombyggnationen återspeglar bolagets nya strategi som bygger på innovation, samverkan och utveckling parat med långsiktighet. Lokalerna visar på möjligheten och skyldigheten att våga ta djärva steg genom att riva gammalt och bygga nytt. Att visa vad som går att göra med en fastighet, om man bara vågar utmana sina egna tankar och åsikter.

Tritonhttp://ssk.lokalnytt.se/info/20448
Känslan som genomsyrar huset från 1940-talet kommer in i kontorsmiljön och skapar ett stilfullt och behagligt möte mellan en inneboende historia och moderna arbetssätt.

Roche

Roche

Stena Fastigheter

Stena Fastigheter

Lundbergs

Lundbergs

Triton

Triton