Ett starkt koncept fyller en lucka i Hagastaden

Strategisk Arkitektur har i nära samarbete med Vectura skapat både innehålls- och stadsbyggnadskonceptet för CampusF, vilket har resulterat i att Vectura nu får markanvisning för kommersiell yta och talangbostäder i kvarter 39 i Västra Hagastaden. Hagastaden behöver fler riktigt bra kontor för de världsledande bolag man vill attrahera. CampusF är ett koncept som både fyller en lucka i Hagastadens erbjudande om att vara en plats i världsklass för bolag och människor inom Life Science, samt en lösning som effektivt skapar en attraktiv livsmiljö och en buller- och riskdämpande skärm för den innanförliggande staden.

Med hjälp av vårt metodiska arbetssätt har vi tillsammans med Vectura skapat ett för platsen unikt koncept, robust nog att utveckla i den fortsatta processen”, säger Göran Ekeroth, partner och senior arkitekt på Strategisk Arkitektur. ”Att fortsatt bidra till att utveckla arbetsplatser i världsklass och bjuda in till innovation för alla, samt att hålla löftet ”från läxhjälp till Nobelpris” är väldigt inspirerande”, fortsätter han.

Strategisk Arkitektur ska på uppdrag av Vectura fortsatt rådgiva och programskriva inför nästa steg i processen kring kvarter 39.

Gatan

Göran Ekeroth Göran Ekeroth Partner, Kundansvarig Arkitekt SAR/MSA 0765267608

Senaste inlägg