Seminarium

2019-03-13

Upplev det bästa från MIPIM

Just nu pågår MIPIM, världens största mässa inom fastighet och samhällsbyggnad. Välkommen till ett frukostseminarium 3 april om trender och allt du inte hann se på mässan.

Kanske strosar du nu på Croisetten i Cannes på väg mot Palais des Festivals, förväntansfull inför alla intryck, möten och tillställningar i samband med årets mässa? Men med så späckade dagar undrar du hur du ska hinna se allt du vill på själva mässan.

Eller stannar du kanske hemma i Sverige, utan att få chansen att uppleva alla fantastiska projekt och skickliga människor från andra delar av världen på MIPIM?

Lugn, bara lugn! Vi ägnar nämligen ordentligt med tid åt att botanisera bland det enorma utbudet av arkitektur och stadsplanering för att hitta spännande guldkorn som vi gärna vill dela med oss av.

Med vår gedigna spaning från MIPIM välkomnar vi dig till ett frukostseminarium hos oss på Strategisk Arkitektur där du får ta del av mässans innehåll. Kom och avnjut en frukost i fransk anda och låt dig inspireras av de senaste trenderna inom fastighet och samhällsbyggnad!

Bjud gärna med en kollega.

_______________________________________________________________________

VAR: Strategisk Arkitektur, Drottninggatan 25, 6 tr.

NÄR: Onsdag 3 april. Frukost serveras från kl. 07.30. Presentation kl. 08.00 – 09.00.

Anmäl dig på info@strategiskarkitektur.se senast torsdag 28 mars.

Varmt välkommen!