Podcast: Framtidens kontor – hur blir det?

Hur kan Corona-krisen komma att påverka våra kontor i framtiden? Vad tros hända när vi kan återvända till kontoren igen?
Jonas Falk, kundansvarig arkitekt på Strategisk Arkitektur, reflekterar ihop med Jonas Hurtigh Grabe, Veldhoen, och Pia Andreason från Direxio kring hur framtidens kontor kan komma att utformas och fungera. Corona-krisen har visat att arbetet kan utföras på annan plats än på kontoret. Hur kommer detta att förändra våra förväntningar på kontoret och arbetslivet?

Lyssna på Direxios podcast Jobb360 här: https://open.spotify.com/episode/2C2H1b81GUHKXpRA0KyvoA?si=1SJ6IQkeTpChyP6DoeaFyg.

 

Om Jonas Falk:
Jonas är senior arkitekt inom området kontorsutveckling och interiör arkitektur på Strategisk Arkitektur. Han var en av dem som introducerade aktivitetsbaserade kontorsmiljöer i Sverige när han tillsammans med Jonas Hurtigh Grabe utvecklade konceptet A², en svensk tolkning av aktivitetsbaserade kontorsmiljöer. Jonas brinner för att förstå brukarna av husens insida, och hur deras behov kan forma inredning, lokaler och hus.

Jonas är uppskattad moderator och föreläsare i seminarier om modern kontorsutveckling. Hör av dig till oss om du vill att Jonas kommer till ditt företag och berättar!

Jonas Falk Jonas Falk Partner, Kundansvarig Arkitekt 0765267607

Senaste inlägg