Fastighetsutveckling samt inredning av mediebyrån Bizkit Wiselys nya lokaler i en k-märkt banklokal från sekelskiftet. Många mörka vrår och ett minimalt ljusinsläpp var utgångsläget för projektet som blev en modern arbetsplats med hög energi och flera sociala ytor.
 

Utmaning

Den tidigare banklokalen ligger delvis under gatunivå och var både mörk och prångig. Fastigheten är K-minnemärkt och har en stark prägel av nationalromantik med valv och väggmålningar. Vår utmaning var att skapa en ljus och funktionell lokal med ett modernt uttryck som speglade Bizkit Wiselys identitet. Lokalen anpassades för Bizkit Wiselys behov med flera tillskapade mötesrum och ett effektivt utnyttjande av mörka ytor.

Resultat

Vi skapade en lokal med ett öppet flöde mellan arbetsplatser och sociala ytor, den besökande kunden passerar genom arbetsytorna och tar del av företagets höga energi på väg till mötet.
Lokalen öppnades upp och vi skapade en stor sammanhållen yta med mötes- och arbetsrum längs väggarna. De arkitektoniska tilläggen fick ett modernt uttryck t.ex. gjorde vi räcken och nya väggar helt i glas med svarta detaljer. Möblerna är enkla, moderna och rustika i en varm färgskala för att skapa hemtrevnad.

Kund

Bizkit Wisely

Kategori

Interiör Arkitektur

KVM

800

År

2012-2013

Info

Läs mer