Interiör Arkitektur

Funktion möter högklassig design

Vi har hjälpt advokatbyrån White & Case att uppdatera gestaltningen och befintliga ytor i hela kontoret i den anrika fastigheten på Biblioteksgatan 12 i Stockholm. En stark och tydlig identitet som kontrasterar till byggnadens sekelskifteskaraktär har varit ett viktigt fokus. Tillsammans har vi förvandlat och förädlat befintliga lokaler till ett kontor och en arbetsplats där besökare och medarbetare bjuds på det lilla extra.

Lokalerna andas nu en mer internationell, modern och smakfull känsla med inspiration från ombonade, exklusiva hotellrum. Konceptet genomsyras av värme med ärliga och naturliga material, samt mustiga accentfärger, vilket även återspeglas i valet av möbler och inredning. Sammantaget skapas en spännande, dynamisk atmosfär genomgående i hela kontoret.

Fastighetsägare: Hufvudstaden
Fastighetsägarens arkitekt: Studio Stockholm

Uppdragsgivare

White & Case

Affärsområde

Interiör Arkitektur

Projektinformation

2400 kvm

År

2017-2019

Vårt värdeskapande

Med tydlig identitet har vi förädlat lokalerna i sekelskiftesbyggnaden.

Utformningen bidrar till fler mänskliga möten i lokalerna.

En inbjudande och elegant extern konferensvåning med reception, lounge och mötesrum har skapats. Trevliga och funktionella interna samlingsytor, såsom en stor matsal med angränsande bibliotek och vinbar, har även adderats. Detta har bidragit till att flödet i huset har förändrats så att brukarna lättare sammanstrålar på en gemensam plats. Även mötesrummen i anslutning till kaffestationerna har utformats för att skapa naturliga samlingsplatser på varje enskilt våningsplan.

Fler projekt