Rösta på Sveriges snyggaste kontor 2020!

Årets upplaga av Lokalnytts tävling Sveriges Snyggaste Kontor är igång. Tävlingen visar på den stora mängd fina, genomtänkta och attraktiva kontor som finns i vårt land.
Rösta gärna på våra nominerade projekt!

Törngren Magnell & Partners Advokatfirma: http://ssk.lokalnytt.se/info/20662
Uppdraget var att skapa ett både inbjudande och familjärt advokatkontor som samtidigt skulle upplevas modernt och exklusivt med fokus på företagets kundrelationer. Inredningskonceptet, som bär en skandinavisk prägel, förhöjer fastighetens egna styrkor i form av rymd och vackra detaljer. Specialritade möbler och detaljer ihop med medvetna och genomarbetade val skapar ett sammanhållet och inbjudande helhetsintryck med tidlös elegans.

Sandvik DPA, Gasverket Hus 10: http://ssk.lokalnytt.se/info/20664
Vi har utvecklat det gamla reningshuset, Hus 10, ritat av Hjalmar Westlund i Gasverksområdet, utifrån samtidens behov för att sätta det anrika industriområdet i ett nytt sammanhang. Som både hus- och inredningsarkitekt har vi omvandlat den blåklassade tegelbyggnaden till kontor genom en varsam renovering för att behålla husets unika karaktär. Resultatet är ett spännande möte mellan klassisk arkitektur och modern, innovativ verksamhet i återbrukad 1800-talsbyggnad.

Randstad: http://ssk.lokalnytt.se/info/20671
Det globala bemannings- och rekryteringsföretaget Randstad flyttade in i den nya, intressanta kontorsbyggnaden Solna United. Som hyresgästens arkitekt har vi hållit i utformningen av såväl interna som externa ytor, mötesrumspoddar på takterrassen, samt även bidragit i gestaltningen av ny extern entréyta och konferensdel. Resultatet är ett modernt kontor med ett inredningskoncept för en global identitet som har anpassats till byggnaden och svenska förutsättningar. Lokalen är indelad utifrån kategorierna ‘welcome’, ‘work’ och ‘discuss’, vilket tydligt definierar funktioner, utformning och innehåll i olika zoner.

Ann-Charlotte Berg Ann-Charlotte Berg Inredningsarkitekt, Teamansvarig Interiör Arkitektur 0765267655

Senaste inlägg