Tips om framtidens kontor delas i podcasts

När vi nu börjar se ljuset i pandemin är det många som vill förstå hur kontoren kommer att påverkas. Kontorsexperten Jonas Falk, arkitekt och partner på Strategisk Arkitektur, har under det senaste året flitigt delat med sig av sin kunskap till företagsledningar, i konferenser och intervjuer. I april 2021 gästade Jonas Falk flera podcasts i ämnet – lyssna här!

Humlegårdens podcast ”Miljöer att växa i”

Pandemin har visat att sammanhanget blir allt viktigare och kontorets roll och betydelse har förtydligats. Alla verksamheter behöver en strategi som fångar upp arbetsplatsens alla dimensioner – både den digitala, sociala och fysiska miljön. Hur gör man för att hybriden av digitala och fysiska möten ska fungera? Detta är några ämnen som berörs när Humlegårdens vd Anneli Jansson, affärsutvecklingschef Anna Kullendorff och Strategisk Arkitekturs Jonas Falk samtalar i avsnitt 1 av Humlegårdens podcast ”Miljöer att växa i”. Samtalet leds av Madeleine Castenvik Holt, Marknads- och kommunikationschef på Humlegården. LYSSNA HÄR.

Direxios podcast Jobb360

Här berättar Jonas Falk om de viktigaste faktorerna på framtidens kontor. Vad kommer det fysiska kontoret att betyda i framtiden och vad behöver det leverera till medarbetarna för att vara relevant? Den frågan behöver alla företag och organisationer som hade ett fysiskt kontor före mars 2020 nu ställa sig.
LYSSNA HÄR.

Funderar din verksamhet över era lokalbehov? Kontakta Jonas Falk för framtidsspaningar och konkreta tips!

Jonas Falk Jonas Falk Partner, Kundansvarig Arkitekt 0765267607

Senaste inlägg