Välkommen att tänka bortom det förväntade med oss! Vi identifierar och tillför värden andra inte ser.

Lediga tjänster

Hos oss!

På Strategisk Arkitektur står kärleken till värdeskapande arkitektur i fokus. Genom fler perspektiv skapar vi skillnad för människa, affär och samhälle.

Vi är ett företag med visioner, affärsfokus och hög kreativitet. Hos oss får alla en chans att bidra till samhällsutvecklingen genom att skapa framtidens miljöer. Våra kunder värdesätter att vi leder processer som omsätter vision till verklighet. Här premieras därför idéer och initiativ. Vi arbetar teambaserat med möjlighet till stort eget ansvar. Vare sig våra medarbetare är nyexaminerade eller erfarna arbetar de ofta direkt med våra kunder i projekt med hög genomförandegrad.

Tack vare en stor variation av uppdrag i projektens alla skeden betyder framtiden hos oss långsiktig utveckling och de bästa möjligheter för våra medarbetare att nå sin fulla potential. Vi erbjuder dig som anställd fördelaktiga förmåner i en kontext där vi satsar på vår kultur och sammanhållning.

 

Hos oss är alla ambitiösa problemlösare – teamet är viktigare än prestigen och vi är lika schyssta som drivna. Fler synsätt ger bättre lösningar. Därför är Strategisk Arkitektur ett kontor med stor spridning i ålder, ursprung och team med olika kompetenser. Tillsammans skapar vi värdefulla miljöer och arbetar kreativt i centralt belägna lokaler i Stockholm.

 

Vår akademi utvecklar oss.

Utveckling är en viktig del av Strategisk Arkitektur och gör oss till ett vassare arkitektkontor. För att skapa bestående värden genom att leverera mer än vad som förväntas av en arkitekt krävs det att vi är aktiva i vår utveckling och håller en hög kompetensnivå inom vårt fält. Utbildning har därför alltid varit en del av Strategisk Arkitekturs kultur.

Utbildning sker i första hand inom ramen för vår egen Akademi som erbjuder våra medarbetare utveckling i rollen som arkitekt. Akademin består av olika kurs- och inspirationstillfällen där vi lär både av externa föreläsare och av varandras erfarenheter. Vi bygger bredd och stärkt spetskompetens genom de verktyg som yrket kräver och utvecklar vår förmåga att samskapa i olika format, såsom lunchföreläsningar, think tanks, workshops och kurser i mindre grupper.

Akademin kombinerar affärsnytta med gestaltningsfrågor i nära dialog, så att vi tillsammans utvecklas i vår utformning av miljöer med människan i fokus.