Johanna Munck af Rosenschöld är ny partner i Strategisk Arkitektur

Sedan starten 1991 har Strategisk Arkitektur vuxit till ett av Sveriges 20 största arkitektkontor. Som en naturlig del i företagets tillväxt och utveckling har VD Johanna Munck af Rosenschöld gått in som ny delägare i företaget.

Strategisk Arkitektur är en partnerägd arkitektbyrå om cirka 60 medarbetare i Stockholm verksamma inom fastighetsutveckling, handel, stadsutveckling, bostad och interiör arkitektur. Företaget startade 1991 med två grundare och ägare. År 2016 togs ytterligare fyra delägare in och nu, när företaget firar 30 år, tas nästa steg. Sedan årsskiftet är även VD Johanna Munck af Rosenschöld partner i Strategisk Arkitektur.

– Detta är en lösning för framtiden där vi säkerställer ett starkt företag som kan leva vidare och som vi fortsatt kan vara stolta över. Med Johanna som ny delägare blir vi fler som driver viktiga frågor framåt och vi får in mer energi i bolaget, säger Göran Ekeroth, en av Strategisk Arkitektur grundare och partner.

Johanna Munck af Rosenschöld har varit VD för Strategisk Arkitektur sedan 2018 och har sedan starten bidragit till ökat sälj och höga ambitioner i företagets resa framåt.

– Jag är tacksam för förtroendet att ingå partnerskap. Det känns utvecklande att gå in som delägare i detta fantastiska bolag och jag ser fram emot att bidra till att utveckla Strategisk Arkitektur för framtiden, säger Johanna Munck af Rosenschöld.

Grundarna Göran Ekeroth och Andreas Fries är fortsatt majoritetsägare och övriga fem partners är minoritetsägare. Målet är att fortsätta att växa med ökad kvalitet och omsättning och med fler delägare som följd.

– Våra partners har stort säljansvar, ansvar för idéer och viljan att ständigt låta medarbetare växa i takt med företagets ambitioner och långsiktiga mål. Som partner är man en del av bolaget med allt vad det innebär. Vi ser ljust på framtiden och är öppna för både interna och externa krafter framåt, säger Göran Ekeroth.

 

För mer information, kontakta Göran Ekeroth eller Johanna Munck af Rosenschöld.

Göran Ekeroth Göran Ekeroth Partner, Kundansvarig Arkitekt SAR/MSA 0765267608
Johanna Munck af Rosenschöld Johanna Munck af Rosenschöld VD, Partner, Kundansvarig Arkitekt SAR/MSA 0707422015

Senaste inlägg