Frukostseminarium: Kontoret som företagens främsta värdeskapare

Är du nyfiken på vad det goda kontorshuset består av för ingredienser? Då är du välkommen till ett frukostseminarium där vi delar med oss av våra dryga 30 år av erfarenhet kring att planera, bygga och fylla kontorshus med företag.

Under 1 timme håller vi ett högt tempo där vi presenterar det senaste inom hur vi utformar ett riktigt bra kontorshus och lyfter frågor som: Hur kontor används och vad som fungerar bra respektive dåligt? Hur vi skapar hållbara kontorshus trots en allt snabbare föränderlig verklighet? Vilka aktiviteter utför vi på kontoret och hur skiljer sig dessa före och efter pandemin? och Hur skapar vi kontor som är värda resan dit – både idag och imorgon?

Vi bjuder på ett matnyttigt frukostseminarium tillsammans med våra tre gäster och paneldeltagare, Micael Averborg, affärsutvecklingschef Vectura, Linn Dahlberg, affärsutvecklare Fabege och Hansi Danroth, partner och grundare Mengus.

När: tisdagen den 26 mars
Frukost serveras från 7.30 och seminariet pågår mellan kl 8.00-9.00
Plats: Drottninggatan 25
OSA: senast den 20 mars via länken nedan

Inbjudan är personlig och gäller för dig och en gäst. Om du inte kan komma går det bra att överlåta inbjudan till en kollega.

Seminariet är fullt och går inte längre att anmäla sig till!

Senaste inlägg