Interiör Arkitektur

Inredning som förhöjer lokalernas styrkor inifrån och ut

Advokatfirman Törngren Magnell & Partners nyrenoverade lokaler är belägna i centrala Stockholm i en anrik fastighet på Jakobs Torg 3 från 1894 ritad av Adolf Emil Melander. Uppdraget var att skapa ett både inbjudande och familjärt advokatkontor som samtidigt skulle upplevas modernt och exklusivt med fokus på företagets kundrelationer.

Inredningskonceptet, som bär en skandinavisk prägel, förhöjer fastighetens egna styrkor i form av rymd och vackra detaljer, från trapphuset in till kontoret. Inredning och belysning har valts med stor omsorg i en djup och varm färgskala med äkta material.

Uppdragsgivare

Törngren Magnell & Partners Advokatfirma

Affärsområde

Interiör Arkitektur

Projektinformation

Ca 2000 kvm i 6 våningsplan. Runt 70 medarbetare i en blandning av egna rum och öppen kontorslösning.

År

2020

Vårt värdeskapande

Specialritade möbler och detaljer ihop med medvetna och genomarbetade val skapar ett sammanhållet och inbjudande helhetsintryck.

Tidlös elegans möjliggör ett vackert åldrande och återbruk, vilket gör interiören relevant för en lång tid framöver.

Hela fastigheten har renoverats

De specialritade kontors- och miljömöblerna som har ägnats stort fokus ger ihop med övrig inredning ett lugnt och inbjudande helhetsintryck. Medvetna och genomarbetade materialval med ambition om tidlös elegans möjliggör ett vackert åldrande och återbruk, vilket gör interiören relevant för en lång tid framöver.

Det första besökaren möts av är en specialritad receptionsdisk i bronsfärgat spegelglas - ett tydligt avstamp för det varma och taktila designkonceptet som löper som en röd tråd genom lokalerna, upp till VIP-våningen på plan 6.

Specialritad receptionsdisk

Specialritade kontorsmöbler

Råvinden har byggts om med en specialritad, exklusiv bardel. Här har inredningen anpassats för de sneda taken och ljusinsläppet från fönstren med utsikt över Jakobs kyrka.

Specialritad bardel

Fler projekt