Vad händer på Mipim 2024?

MIPIM, världens största mässa inom fastighet och samhällsbyggnad, går av stapeln i Cannes i mars varje år. Här möts hela branschen för att utbyta kunskap, för att göra affärer och för att botanisera bland det enorma utbudet av arkitektur och stadsplanering från världens alla hörn. Strategisk Arkitekturs utsända var på plats för 23:a året i rad och bevakade de senaste trenderna. Nu har du chansen att ta del av allt innehåll i en högaktuell trendspaning.

Anmäl dig här

På plats ägnar vi sedan många år tillbaka ordentligt med tid åt att sammanfatta Mipims innehåll i en inspirerande trendspaning Detta ger branschkollegor som inte hade möjlighet att besöka MIPIM, eller som helt enkelt inte hann uppleva allt på själva mässan, chansen att ta del av spännande projekt och trenderna inom fastighet och samhällsbyggnad.

Så är ni intresserade av vilka de övriga trenderna var inom stadsplanering och arkitektur kan du få veta mer om, för vi kommer gärna ut till intresserade kunder och samarbetspartners och delar med oss av intrycken.

När: onsdagen den 8 maj
Frukost serveras från 7.30 och seminariet pågår mellan kl 8.00-9.00
Plats: Drottninggatan 25
OSA: senast den 3/5 via länken här ovan

 

 

Andreas Fries Andreas Fries Partner, Kundansvarig Arkitekt SAR/MSA 0765267609

Senaste inlägg